SB Coyotes - TuRaPo

06.10.2018 klo 17:00

Otteluraportti

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui TuRaPo, joka olisi tiedusteluosastomme mukaan ainakin hieman ensimmäistä vastustajaamme heikompi. Joukkue on ilmeisesti fuusioitunut jossain vaiheessa toisen joukkueen kanssa saaden muutamia vahvistuksia riveihinsä. Tätä ottelua lähdettiin ilman muuta voittamaan ja kuittaamaan ensimmäisen matsin pettymys. Peli lähtikin käyntiin täysin meidän komennossa, mutta vastustajan huikea maalivahtipeli piti lukemat ensimmäisessä erässä siedettävinä. Pari häkkiä kuitenkin tehtiin - Ensimmäisestä maalista vastasi Eestin majumies Kermo Tammeleht, syöttäjänä Kenert 'Kentsu' Tammeleht. Toisen maalin teki Jarno 'Mäne' Mäkinen, syöttäjänä Akseli 'Aksu' Pulliainen. Erätauolle mentiin 2-0 lukemista ja mietiskeltiin, miten maalipaikat saataisiin hyödynnettyä paremmin. Toisaalta painotettiin myös huolellisuutta, sillä vastustaja sai aikaan muutaman terävän vastahyökkäyksen. Nico Koponen kuitenkin torjui hienosti kaikki vastustajan yritykset. Toiseen erään lisättiin vauhtia ja maaliverkotkin alkoivat pöllytä hieman tiheämpään. Erään mahtui myös pientä ylimielisyyttä ja liikaa hyökkäysintoa, onneksemme Nico oli päättänyt maalilla torjua kaiken. Puolustuspeli oli muutenkin uhrautuvaa ja vetoja peitettiin kiitettävästi. Maalintekijöitä toisessa erässä Kentsu, Kermo, Aksu hienolla viivavedollaan ja Lasse Tammisto ylivoimalla - tilanne ratkaisevan tuntuisesti 6-0. Kolmanteen erään heitettiin leikkimielisesti ajatus, että tehdään 6 maalia ja pistetään peli poikki, eikä anneta armoa. Ja niin kuin aina, toive toteutui myös tällä kertaa, lopputulos 12-0. Kolmannessa erässä myös 1. ketju sai maalihanat auki, vaikka vastustajan maalivahti piti heitä pari ensimmäistä erää pilkkanaan, nyt päästiin kostamaan kunnolla. Erän maalintekijöinä Mäne x 2, Jesse Tynkkynen x 2, Kermo ja Jani Kuronen. Tästä matsista siis Mänelle ja Kermolle hattutemppu sekä Nicolle maalilla nollapeli, mahtavaa! Tällaisella pelillä olisi varmaan pystytty haastamaan vielä paremmin turnauksen ensimmäistäkin vastustajaa ja jos haluaa vähän jossitella, niin mitä olisikaan tapahtunut jos ottelut olisi pelattu eri järjestyksessä. Tästä on joka tapauksessa hyvä jatkaa, suunta on parempaan.